Gençlik Tekne Turunda Buluştu

Gençlik Tekne Turunda Buluştu

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerin sosyal ve kültürel birikimini arttırmak amacıyla üyeleri ile halı “Tekne Turu” ile bir araya geldi. Gençlik Meclisi üyeleri  gerçekleştirilen programda oldukça eğlenceli bir gün geçirdiler.

Programla ilgili konuşan Gençlik Meclisi üyesi İbrahim Yeşilay, “Gençlik Meclisi olarak bu tür ortamlarda sosyal ve kültürel etkinliklerin içinde bulunmaktan mutluluk duyduklarını iafde etti. Yeşilay, tekne turunu organize eden ve bize bu imkanları sağlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğluna teşekkür ederim”. dedi

Gençlik Meclisi  Üyesi Nursena Aluçluer, Gençlik Meclisi üyelerinin birlikteliğine vesile olan bu programının önemli olduğunu söyleyerek, " Bugün burada yemekler yedik eğlendik bir çok arkadaş edindik Malatya Kent Konseyi’ne  çok teşekkür ediyorum burada bulunduğum için çok mutluyum" dedi.

Gençlik Meclisi  Üyesi Melek Bilişik, birçok arkadaşla tanışma fırsatı bulduğunu ikramların sınırsız olduğunu ve güzel bir gençlik ortamının oluştuğunu söyleyerek , "Kent Malatya Konseyi’ne  teşekkür ediyorum " dedi.

Pogramdan oldukça memnun kalan gençler tekne turunda tanışıp oyunlar oynayıp sohbet ettiler ve keyif dolu anlar yaşadılar.

Galeri

;